comBIJn 

Agenda

Dit staat er in 2024 in de agenda van comBIJn. Zet het ook alvast in jouw agenda:


zaterdag 13 juli :    Landelijke Open imkerijdagen van 11.00 - 17.00 uur

In de pluktuin kun je de bijen aan het werk zien en beantwoordt de imker graag al jouw vragen over bijen. Natuurlijk is er honing om te proeven en zijn er allerlei andere bijenproducten te zien en te koop. Je kunt vrij rondlopen, maar op vaste tijden vertelt de imker ook graag zijn verhaal: vandaag om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur .

ook op 13 juli:      De allereerste Lekker lokaal dag ! (opent een nieuw scherm).
De streekproducenten van de Lekker Lokaal fietsroute (opent een nieuw scherm), hebben vandaag allerlei leuke activiteiten. Op de hoofdlocatie van vandaag kun je genieten van Live koken met streekproducten. Ook kun je een goed gevulde picknicktas bestellen en daar ter plekke ophalen. Wil je zo'n tas bestellen, klik dan hier (opent een nieuw scherm).


zondag 14 juli:     Landelijke Open imkerijdagen van 12.00 - 16.00 uur

In de pluktuin kun je de bijen aan het werk zien en beantwoordt de imker graag al jouw vragen over bijen. Natuurlijk is er honing om te proeven en zijn er allerlei andere bijenproducten te zien en te koop. Je kunt vrij rondlopen, maar op vaste tijden vertelt de imker ook graag zijn verhaal: vandaag om 14.00 uur.


zaterdag 27 juli:     
Workshop zeisen o.l.v. Zeismeister Nico, van 10.00 - 16.00 uur

Nico leert je in een dag de fijne kneepjes van het zeisen. Ben je enthousiast geworden en wil je thuis meteen verder aan de slag ? Nico neemt ook allerlei materialen mee die je na afloop kunt kopen. Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen. Graag aanmelden via een email aan info@combijn.eu.  Prijs: € 135,00 pp. incl. koffie/thee, lunch en het gebruik van materialen.


zaterdag 10 augustus:   
Lekker lokaal dag
Na het succes van de eerste volgt natuurlijk een tweede (en in september een derde) Lekker lokaal dag  (opent een nieuw scherm). De streekproducenten van de Lekker Lokaal fietsroute (opent een nieuw scherm), hebben vandaag allerlei leuke activiteiten. Op de hoofdlocatie van vandaag kun je genieten van Live koken met streekproducten. Ook kun je een goed gevulde picknicktas bestellen en daar ter plekke ophalen. Wil je zo'n tas bestellen, klik dan hier (opent een nieuw scherm). 
Bij ons kun je van alles te weten komen over de bijen. Je kunt honing proeven en luisteren naar de verhalen van de imker om 14.00 en 16.00 uur.


zaterdag 14 september:  Lekker lokaal dag
De derde en laatste Lekker lokaal dag  (opent een nieuw scherm) van dit seizoen. De streekproducenten van de Lekker Lokaal fietsroute (opent een nieuw scherm), hebben vandaag allerlei leuke activiteiten. Op de hoofdlocatie van vandaag kun je genieten van Live koken met streekproducten. Ook kun je een goed gevulde picknicktas bestellen en daar ter plekke ophalen. Wil je zo'n tas bestellen, klik dan hier (opent een nieuw scherm).
Bij ons kun je van alles te weten komen over de bijen. Je kunt honing proeven en luisteren naar de verhalen van de imker om 14.00 en 16.00 uur.

zaterdag 21 september :  
laatste dag pluktuin open. De tuin sluit om 15.00 uur 


zaterdag 28 september :  Bezoek ons op de Craeft ambachtenmarkt bij De Wever Lodges in Otterlo


zondag 6 oktober:     Najaarsmarkt in Westendorp

zondag 15 december:   Kerst kasteelfair bij kasteel de Kelder in Doetinchem