Cursus Workshop Lezing


Voor de komende tijd staan de volgende cursussen en workshops in de agenda:


najaar/winter: maak je eigen zalf met bijenwas

nadere informatie volgt. 

najaar/winter: diverse workshops bloemschikken

nadere informatie volgt


januari 2023:
Cursus moestuinieren
nadere informatie volgt

februari 2023:

Basiscursus bijenhouden

Wil je zelf bijenhouden? Volg dan de basiscursus bijenhouden. 

Deze cursus is, zoals je kunt verwachten van comBIJn, net iets anders dan andere cursussen. Natuurlijk leer je de fijne kneepjes van het bijenhouden en kun je na een jaar les en het behalen van een examen zelf het prachtige ambacht van imker uitoefenen.

Maar in de cursus leer je veel meer. Wat bloeit er en wanneer, is er echt te weinig voedsel en hoe zit het met de concurrentie met solitaire bijen waar nu zoveel om te doen is? Allerlei vragen die ook aan bod komen en die je uitdagen om op een andere manier naar de omgeving te gaan kijken. Maximum aantal deelnemers: 12 personen
Inschrijven kan via de website van de NBV (opent een nieuw tabblad).

Basiscursus bijenhouden, privéles

Wil je graag leren bijenhouden, maar hou je niet zo van een cursus in groepsverband? Of ben je door wisselende diensten niet in staat om de groepscursus te volgen? Misschien is dan een privé cursus iets voor jou. Alle theorie- en praktijklessen gaan in overleg, op data die jou schikken.

SCHRIJF JE NU IN

Je kunt je voor elke genoemde workshop of cursus al inschrijven. Stuur gewoon een email. Dat mag natuurlijk ook als je vragen hebt. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? abonneer je op de nieuwsbrief of volg ons op facebook.


Lezing

Wil je een inspirerende lezing? Dan ben je hier aan het goede adres. Een uurtje voor de vereniging of een dagdeel voor het bedrijf,

er zijn heel veel mogelijkheden. Neem contact op via de email dan kunnen we een lezing op maat maken.