Pluktuin   Producten te koop   Rondleiding 

Sinds 2019 wordt het voormalige weiland aan de Veldkamperstraat 32 in Westendorp langzaamaan, met heel veel liefde en allemaal eigenhandig omgetoverd naar een tuin die je laat zien en proeven wat biodiversiteit nou echt inhoudt. En die je vooral ook laat zien dat er met kleine veranderingen al zoveel winst te behalen valt.

 De tuin houden we niet voor onszelf, maar delen we graag met jou. Zo kun je producten kopen of kun je zelf komen plukken. 

En ben je op zoek naar bijzondere verhalen? Kom dan eens langs want wij vertellen graag. Over de bijen en de tuin, maar ook over onze keuzes. Voor (bijna) vergeten bloemen zoals Lathyrus en spinnenkop chrysanten, die niemand meer wil hebben maar wij zullen blijven telen omdat onze oma's en moeders daar zo dol op waren. 

Voor het doperwtje 'Boordevol', niet meer passend in de moderne teelt, maar heel smaakvol en vooral zeldzaam. 

En natuurlijk voor Sint Jansrogge, door velen gezien als een historisch ras, maar waar wij toch een andere mening over hebben. En die bij ons in ieder geval wel gezaaid wordt op Sint Jan. 


Pluktuin

De pluktuin is gesloten

Elke zaterdag van juni t/m september is de tuin geopend van 11.00 - 17.00 uur. Je kunt er dan bloemen, groente en fruit zelf plukken. Gereedschappen en meer krijg je van ons te leen en na het plukken, reken je de geplukte producten af.


Producten uit de pluktuin

Producten uit de tuin zijn ook te koop in de kraam. De kraam staat er elke zaterdag van 11.00 - 17.00 uur
van juni t/m september
 
Alle producten worden zonder gif geteeld. Dat betekent ook dat je de kans loopt dat iets anders al een klein beetje gesmuld heeft van jouw aardbei of dat je worteltjes niet helemaal recht zijn. 
Wij hebben een klein bedrijf met een heel divers assortiment. Dat betekent dat sommige producten snel uitverkocht kunnen zijn.
Er geldt dus op = op 

Rondleidingen, bezoek op afspraak

Wij vinden het heel leuk om jou te ontmoeten en te vertellen over de tuin. Daarom geven wij graag rondleidingen. Wil je graag buiten openingstijden in de de tuin plukken, producten kopen, een rondleiding op maat boeken of heb je andere wensen ? Laat het ons weten.