comBIJn 

Over ons

Jacqueline: hou je al niet van zo’n voorstelpagina, moet je nog als eerste ook. Want ja, Jacqueline is toch echt de eigenaar van comBIJn. Tuin- en landschapsinrichter, imker, specialist bijenproducten, honingkeurmeester, maar bovenal het ‘bloemenmeisje’. Want werken met en in de bloemen maakt haar blij. Als klein kind al gefascineerd door hommels (want aaibaar) en al even lang een groot fan van dahlia’s. (foto van Hip en Stijl fotografie)


Rob: de onvermoeibare rots die Jacqueline in alles ondersteunt. Afgestudeerd in Wageningen, hovenier, al een halve eeuw imker, bijna 20 jaar bijenteeltleraar, honingkeurmeester, verhalenverteller, maar bovenal de ‘groenteman’. De moestuin en het fruit zijn namelijk Rob’s specialiteit.  In het dagelijks leven werkzaam als groenexpert.  (foto van Hip en Stijl fotografie)

 

Wil, de moeder van Jacqueline: als geen ander draait zij bij elke honingoogst met het grootse plezier de deksels op de pot. Zij is onze ‘manager honingdeksels’. 

 

En vraag je je af waar al die prachtige (houten) bouwwerken vandaan komen? Daarvoor is Kees verantwoordelijk. Onze eigen hooibalenpers, een voet voor een zwengelpomp en het Oostenrijkse hek bij het priveterras zijn zomaar wat projecten van zijn hand.

Verder zijn daar ook nog de kippen die lekker rondscharrelen en hond Kira.  Zij jaagt graag op hazen en doet verwoede pogingen om muizen en woelratten te vangen. Meestal niet met het gewenst succes en bovenal weer met een gat extra in de tuin.